Soita 044 7800 749

Päivystys 24 / 7

harrastamme-messi-ui

Harrastamme

Leenalassa harrastukset ovat tärkeä osa lapsen elämää. Jokaiselle lapselle etsitään mielekästä tekemistä. Huomioimme lapsen omat mielenkiinnon kohteet ja annamme mahdollisuuden jatkaa jo kotona aloitettuja harrastuksia.

Leenalassa harrastaminen on normaaliuden periaatteiden mukaista. Hyödynnetään seurojen, opistojen ja yritysten palveluita ja lisäksi tehdään yhteisiä henkilökunnan järjestämiä aktiviteetteja.

Leenalasta kuljetetaan harrastuksiin oman kunnan alueelle. Meidän nuoria on käynyt mm. ratsastamassa, jumpissa, VPK:ssa, palloilutreeneissä, näytelmäkerhossa, skeittaamassa jne.

Leenalan pihapiiri ja lähiympäristö tarjoavat paljon mahdollisuuksia harrastamiseen. Suurelta pihalta löytyy mm. jalkapallokenttä, frisbeegolfrata ja trampoliini.

Leenalasta löytyy myös erilaisia harrastetiloja. Musisointi, mopojen korjaus, puutyöt ja kuvataide ovat kaikki mahdollisia omissa tiloissa. Tontin vieressä virtaa Kalajoki, jota käytetään kalastamiseen ja uimiseen. Pururadalle ja metsään on matkaa kivenheiton verran.

Kansalaisopisto
Uikko
Keilahalli ja kuntosali
Pesä-kiilat
Haaparven Kiilat
Rastiimi

harrastamme-korjaus

harrastamme-skeittaus
harrastamme-kollaasi